Så där ja, nu är bloggen uppe för PatternByMalena också. Här kommer jag att skriva om mina syprojekt, mönsterkonstruktion och företagande i allmänhet. Och såklart kommer det att bli en hel del bilder också. Jag har tidigare bloggar på https://malena-h.blogspot.com/ och där kommer jag fortfarande att skriva om mitt liv som mamma, resor, husrenoveringar och annat som händer. Detta är en ny bloggportal för mig, så hoppas ni har tålamod, det tar en stund innan alla funktioner är under kontroll… Ni hittar mig även på Instagram med samma namn PatternByMalena.

Snart kommer en lite längre presentation om mig och mitt företag, men idag ska jag förbereda inför resan hem till Österbotten och inför eftermiddagens möte med min redovisningsperson (hon ska visa mig hur man bokför, deklarerar moms och annat nödvändigt ont. Önska mig lycka till, suck…)

Okay then, here we go! Now the blog PatternByMalena is live as well! In this blog I will write about my sewing Project, pattern making and having my own Company. And of course, lots of pictures as well. Previously I wrote at https://malena-h.blogspot.com/ and I will continue doing so, but there I will write about Life as a mom, travles, the renovation of our house and other stuff that’s going on. This blog is on a different portal, so please bear with me, it will take a while before I figure everything out…. You can also find me at Instagram with the same name, PatternByMalena.

Soon I will write a proper presentation about me and my comapny, but today I will prepare for my trip back home to Österbotten and for a meeting that I have this afternoon with my accounting-person (she will show me how to do the accounting, how to report VAT and other boring but necessary stuff. Wish me good luck…)

Latest project. My husband’s sweatshirt will become my daughter’s pants.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *